Fordult a tőzsde, mégis szenved az OTP

A kezdeti mínuszokból az emelkedő európai börzék kora délutánra pluszba húzták a BUX-ot is.
Deák Bálint, 2010. június 28. hétfő, 12:33
Fotó:

A BUX fél egykor 20 919 ponton 0,4 százalékos pluszban áll. A napon belüli fordulat elsősorban a Molnak köszönhető mivel a részvény a kezdeti 1 százalék körüli mínuszból 1,1 százalékos pluszba fordult, ami 18 800 forintos értéket jelentett.

A Rixhter és a Magyar Telekom árfolyama nem sokat változott napközben, előbbi 0,6 százalékkal 41 575 forintra, míg az utóbbi 0,3 százalékkal 646 forintra emelkedett.

A javuló hangulat alig látszik meg viszont az OTP árfolyamán, amely 0,9 százalékkal esett, ami 4775 forintos árat jelentett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK