Forgalom nincs, a BC száguld

Ma az Egyesült Államokban nem nyitnak ki az értékpapírpiacok, s ez meglátszik a pesti börze eddig másfél milliárd forint alatti forgalmán is. Miközben a nyugat-európai részvényindexek a Footsie süllyedését kivéve felfelé tartanak a kedvező Ifo-mutató után, a BUX pénteki záróértéke alatt van.
Ádám Viktor, 2002. május 27. hétfő, 14:28

Fél három előtt egytized százalékos veszteséggel 8390 pont alatt járt a BÉT indexe. A mutatót a Matáv 1 és a Mol 0,8 százalékos süllyedésével szemben az OTP 0,4, illetve a Richter 1 százalék feletti erősödése próbálta megtartani. Viszonylag nagy - a Richterét például felülmúló forgalom mellett - a BorsodChem közel 4,5 százalékos drágulást produkált.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK