Maradt a mélyben a forint

Alig változott a forint árfolyama, nem tápászkodott fel a magyar deviza.
Szabó Dániel, 2019. november 18. hétfő, 08:18
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Vegyesen alakult, kevéssé változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben hétfő reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az euró jegyzése a péntek esti 334,51 forintról 334,77 forintra emelkedett hétfő reggel nyolc órára. A forint történelmi mélypontját idén szeptemberben érte el, amikor átlépte a 336,3 forintos árfolyamot a kurzus.

A dollár és a svájci frank jegyzése kissé csökkent, a dolláré 302,66-ról 302,58 forintra, a svájci franké pedig 305,78 forintról 305,63-ra.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK