Minimális erősödés a forintárfolyamban

Az előző napi trendet folytatva tovább erősödött szerdára virradóra a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
Szabó Dániel, 2019. február 13. szerda, 07:59
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Az euró jegyzése a kedd esti 318,30 forintról szerda reggel fél nyolcra 318,20 forintra csökkent - írja az MTI.

Alacsonyabban jegyezték az előző esti árfolyamhoz képest a dollárt és a svájci frankot is. A dollár jegyzése 281,18-ról 280,63 forintra, a svájci franké 279,30 forintról 279,14-re csökkent szerda reggelre.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK