Jól kezdi a hétfőt a forint

A minimális erősödés is erősödés.
Szabó Dániel, 2019. március 11. hétfő, 08:21
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Alig változott, kissé erősödött a forintárfolyam a főbb devizákkal szemben hétfőre virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben - írja az MTI.

Hétfőn reggel nyolc óra előtt a forint árfolyama a péntek estivel közel megegyező, kissé erősebb szinten állt a főbb devizákkal szemben. Az euró jegyzése a péntek esti 315,59 forintról 315,49-re, a dolláré 280,75-ről 280,70 forintra, a svájci franké pedig 278,77 forintról 278,27-re csökkent.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK