Az euró jegyzése a kora reggeli 359,04 forintról 359,62 forintra emelkedett este fél hétre - írta az MTI.

A dollárt 303,45 forinton jegyezték este, szintén magasabban a kora reggeli 302,14 forintnál, a svájci frank jegyzése pedig 332,13-ról 332,78 forintra emelkedett estére.

A hetet a forint az euróval és a svájci frankkal szemben 0,6 százalékkal gyengébben, a dollárral szemben 0,5 százalékkal gyengébben fejezte be. A hónap eleje óta azonban az euróval szemben 1,8 százalékos, a dollárral szemben 3,5 százalékos, a svájci frankkal szemben pedig 2,9 százalékos nyereségre tett szert.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!