Kedden a forint árfolyama az euróval szemben történelmi mélypontot ért el, a dollárral szemben pedig húszéves mélypontra süllyedt.

Az eurót a kedd esti 347,53 forint után kissé alacsonyabban, 347,42 forinton jegyezték. A jegyzés kedden egészen 348,92 forintig ment fel, ami a forint árfolyammélypontja.

A dollárral szemben kissé erősödött a forint, a dollárt kedd este 316,23 forinton, szerda reggel pedig kissé alacsonyabban, 315,25 forinton jegyezték. Kedden a dollár jegyzése 317,31 forintig emelkedett.

A svájci frank jegyzése a kedd esti 328,56 forintról 328,84 forintra ment fel szerda reggelre - számolt be az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!