Napon belül azonban volt mozgás: a zloty árfolyamingadozása miatt a magyar deviza az euróval szemben először az 257,8-as értékig gyengült, majd fokozatosan a 256,2-es szintig erősödött. A külföldi befektetők ismét egységesen ítélik meg a feltörekvő piacokat, ezért együtt mozgott a cseh korona, a zloty és a forint jegyzése. A forint euróárfolyama a következő napokban várhatóan a 256-258-aas sávon belül mozog majd - véli Kolba Miklós, az ING tradere. A dollár árfolyama jelenleg 220,8-220,9 forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!