A forint enyhe erősödéssel nyitott a bankközin, majd a 261,7 forintos eurójegyzés 262,40-ig gyengült, ezt követően 261,50-ig visszajött. Ez is mutatja, hogy bőven van még izgalom a piacon, és leginkább a kiszámíthatatlanság jellemző. A piac meglehetősen illikvid, így egy-egy kisebb ajánlattal is meg lehet rángatni a kurzust. Kereskedők szerint a 261,50 elég erősnek tűnik, ám ennek áttörése esetén 260-ig is elmehet az árfolyam - felfelé a 263-as jegyzés tűnik a plafonnak. A régiós piacok is hasonlóan kissé iránytalannak tűnnek, a zloty erősen indult, később azonban visszagyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!