A hétfői kereskedési nap folyamán is járt a bűvös 250 forintos határ alatt az euró árfolyama a bankközi devizapiacon, ám ez a fejlemény nem az MNB "kamat-nemdöntése" hatására következett be. A mozgás röviddel négy óra után történt, ám háromnegyed öt tájban már ismét 250,00/15-ön állt a jegyzés - tájékoztatott Kolba Miklós, az ING Bank üzletkötője, aki szerint a 250-es szint masszív ellenállásnak tűnik. A dollár egysége 203,60/80-on állt, ám a forgalom még a szokásos, nem túl magas szintet sem ütötte meg, az amerikai szünnapon gyakorlatilag mindenki pihent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!