A reggeli néma csend után némileg megélénkült délutánra a piac, az árfolyam azonban a kiegyenlített kétoldali kereskedésnek köszönhetően alig változott. Az euró 262,80 és 264,90 forint közötti széles sávban ingadozott, a dollárral 228,40/70 forinton kereskedtek délután. Az ING Bank üzletkötője arra számított, hogy amennyiben rosszabb lesz a vártnál a délután napvilágot látó államháztartási adat, az a mostani szinthez képest 1 forinttal tolhatja feljebb az euró jegyzését.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!