A múlt heti ingadozások után hétfőre visszaerősödött a forint, párhuzamosan a lengyel zloty emelkedésével - tájékoztatott a Hamilton Rt. munkatársa. Komolyabb hír nincs a piacon, sokan vélhetően a múlt héten nyitott pozícióikat zárják, így az euró jegyzése 252,20/30 forintra süllyedt délelőtt. A dollár ugyanakkor drágult, 213 forint fölé, miután az amerikai fizetőeszköz tovább erősödött az euróval szemben, s a keresztárfolyam 1,1826-ig csökkent. A Hamilton tradere arra számít, hogy a forint piacán a választásokig nyugodt kereskedés várható.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!