Éjszaka volt egy nagyobb euró vétel a piacon, ami a forint jegyzését 246,90-ig emelte - szemben a tegnap délutáni 246 forintos árfolyammal -, reggel azonban már 246,50/60 volt a jegyzés, ami délelőtt 10-re 246,10 forintra csökkent - mondta Geszti Pál, az ING devizakereskedője. Az amerikai ünnepnap miatt valószínűleg nem lesznek számottevő elmozdulások a piacon, ilyenkor a londoni befektetők sem aktívak - mutatott rá Geszti. A dollárral 180,50 forinton kereskedtek a tegnap délutáni 180,60 forintos szinttel szemben.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!