Forint: gyengült, majd erősödött

Különösebb esemény nélkül folyik a kereskedés a bankközi deviapiacon.
NAPI Online, 2006. november 27. hétfő, 10:20
Fotó:

Az euró 259,60/70 forint körül nyitott, majd 260,20/30-ig szaladt, majd visszament 259,50 forint körüli szintre - vázolta a piacnyitás utáni árfolyammozgásokat Kolba Miklós. Az ING devizakereskedője elmondta: nyugalom van a piacon, nincs trendszerű mozgás, a vételnél erősödik, eladásnál gyengül a kurzus. A szakember szerint az euró 258,50 és 260,50 forint közötti "folyosóban" töltheti a napot. A dollár jegyzése a nemzetközi piacokon 1,31 felett áll az euróval szemben, így Budapesten 198 forint alatt kereskednek a zöldhasúval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK