Az euró három óra körül 251 forinton forgott, a dollárral pedig 201,30/50 forinton kereskedtek. Ugyanakkor mind az euró, mind pedig a dollár erősödött péntekhez képest, ami mindenekelőtt azzal magyarázható, hogy a magyar piac a lengyelt követi. Vágó György, a Hamilton elemzője szerint a héten inkább az európai alkotmányról történő francia szavazás, illetve a német előrehozott választások fogják befolyásolni a forintot, semmint az MNB meglepetést nem jelentő, 25 bázispontos kamatvágása. Az euró kurzusa 1,256 dollár.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!