Forint: kiürült a piac

A bankközi piacon nincs mozgás.
NAPI Online, 2007. szeptember 25. kedd, 10:33
Fotó:

Az euró jegyzése a ma délelőtt a 250,40 forint körüli szinten mozgott, szemben a tegnapi 250 forintos árfolyammal. Kolba Miklós, az ING szakembere elmondta: gyakorlatilag zéró befektetői érdeklődés jellemzi a bankközi devizapiacot. A régióban sincs komolyabb mozgás, az egyedüli említésre méltó esemény, hogy a dollár erősödött egy kevéskét, az euróhoz mért kurzusa 1,4080 körül mozog.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK