Forint: kivárás a Fed-ülés előtt

A bankközi devizapiacon hétfőhöz hasonlóan kedden is nyugodt mederben folytak az események.
NAPI Online, 2007. december 11. kedd, 15:24
Fotó:

Az eurót 251,70/80 forinton jegyezték a nap nagy részében, ami nem jelentett számottevő elmozdulást az előző napi záróértékhez képest. A forgalom is alacsony volt, ami vélhetően a Fed-kamatdöntés előtti kivárásnak volt betudható.

A dollár árfolyama délutánra 171,40 forintra emelkedett, szemben a hétfő esti 171 forintos szinttel.

A svájci frankot 151,20 forinton jegyezték délután, a deviza megközelítőleg egy százalékkal lett olcsóbb a múlt hét végi állapothoz képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK