Pillanatnyilag 265,50 forintnál jár az eurókurzus, a forint megközelítőleg ugyanannyit gyengült, mint az utóbbi hetek mozgásait nagy mértékben magyarázó török líra és a lengyel zloty - tudta meg a NAPI Online az ING Bank üzletkötőjétől. A szakértők szerint ma is elsősorban a török líra árfolyamalakulását kell figyelni, a forint feltehetően azt fogja követni. Az euró/dollár 1,2720, ami azt jelenti, hogy az amerikai pénzért 208,75 forintot kell adni. A jegybank monetáris tanácsának mai ülésén a várakozások szerint nem változik az alapkamat.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!