Forint: megrekedt az árfolyam

A forint árfolyama a ma reggeli nyitáskor nem változott: az eurókurzus megrekedt a tegnap délutáni 245,80/90 forintos szinten. Ezt az árfolyamot a korábbi 246,50 körüli árfolyamról erősödve érte le a magyar fizetőeszköz, köszönhetően a hazai bankok devizahitel-konverzióinak - mondta Kolba Miklós.
Csernátony Csaba, 2005. július 21. csütörtök, 10:13
Fotó:

Az ING Bank tradere hozzátette: a mai állampapír-aukció esetleg élénkülést hozhat a piacon, ahol jelenleg szinte semmi nem történik. Ha jól sikerül az "árverés", a forint kicsit erősödhet, gyengülés azonban nem várható, már csak azért sem, mert a régió is mérsékelt erősödést mutat. A dollár valamivel olcsóbb lett, a nyitás után nem sokkal 202,30 forintot adtak érte.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK