A közös európai devizát 252,10 forinton jegyezték tízkor, szemben a tegnap késő délutáni 252 forint körüli szinttel. Kolba Miklós, az ING devizakerekedője elmondta, hogy a forgalom gyér, és a régióban hasonlóan szerény aktivitás figyelhető meg. A szakember hozzátette ugyanakkor, hogy a délután kijövő amerikai makroadatok - májusi CPI, ipari termelés, Michigani fogyasztói bizalmi index - megmozgathatják az állóvizet. A dollárt 189,30 forinton jegyezték, ami szintén nem jelentett érdemi elmozdulást a tegnapi 189 forintos esti árfolyamhoz képest.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!