Forint: mire várnak a befektetők?

A bankközi devizapiacon a tegnapihoz nagyon hasonló forgatókönyv ismétlődik: alacsony forgalom mellett a jegyzés nem megy sehova.
NAPI Online, 2007. szeptember 11. kedd, 10:08

Az euró árfolyama 256,50 forint volt tízkor, ami gyakorlatilag megegyezik a tegnap késő délutáni jegyzéssel. Az ING devizakereskedője elmondta, hogy a várakozásoknál kismértékben magasabb inflációs adat nem hatotta meg a befektetőket, akik - a szakember szerint - a Fed szeptember 18-i üléséig vélhetően kivárnak. A dollárral 185,20 forinton kereskedtek, szemben a tegnap esti 186,20 forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK