Ezután egy szűk sávban mozgott az árfolyam, késő délután a csütörtöki záróárral megegyező szinten állt a kurzus. A dollár sem mozdult el számottevően, pénteken délután egy dollár 186 forintba került. Kolba Miklós, az ING devizakereskedője elmondta, hogy trend híján a piaci szereplők éppen aktuális tranzakciói mozgatták az árfolyamot, s ez jellemző volt a régióra is. A szakember hozzátette, hogy a minimális elmozdulások mellé rendkívül alacsony forgalom társult.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!