Az eurót 254,45/60 forinton jegyzik, ami nagyjából megfelel a pénteki záróárnak - mondta el a NAPI Online-nak Kolba Miklós, az ING Bank üzletkötője. A dollár folyamatosan gyengül, jelenleg egy euró 1,2070 dollárt ér, ami 211 forint alatti dollárkurzust jelent. Kolba elmondta, hogy az összes régióbeli deviza szűk határok között mozog, a forint esetében ez 254,20-254,80 forintos szinteket jelent. Holnap hozzák nyílvánosságra a februári költségvetési számokat, ami hatással lehet a kurzusra, ha az eltér az előzetes várakozásoktól. Bár egyes külföldi elemzők szerint elképzelhető forintválság kirobbanása, de erre legfeljebb a választások után van esély - mondta az üzletkötő.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!