A hétfői kedvező hangulat tovább érvényesült a piacon olyannyira, hogy az euró jegyzése lefelé átvitte az erős támasznak mondott 248 forintos szintet is. Megfigyelők a forint erősödését releváns hazai hírek híján régiós mozgásokkal magyarázták. Az euró kurzusa 247,50-ig süllyedt, majd késő délelőtt - a dél-afrikai rand gyengülését követve - jött az irányváltás, így délután már ismét 248 felett jegyezték a közös uniós deviza egységét. Fél négy előtt a dollár 184,30, a svájci frank 149,80 forintot ért.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!