A bankközi forintpiacon az overnight kamatok több mint fél százalékponttal, 11-11 1/8 százalékra csökkentek. A forint sávon belüli pozíciója több mint 0,1 százalékponttal romlott, záráskor az erős oldalon, a centrumtól számított 1,60-1,62 százalékon állt. A BÁT devizaszekciójában a dollár jegyzések 5-5,5 forinttal gyengültek, az euró kismértékben erősödött. A jegybanki kötvényaukción 11,83 százalék maradt az átlaghozam, a másodlagos állampapírpiacon a referenciahozamok ugyanakkor 1-5 bázisponttal emelkedtek.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!