Forintpiac: itt a korrekció

Unalmasan csordogálnak a napok a bankközin. Sok újdonság nincs, az árfolyam ezúttal a gyenge irányba korrigált, nyitásban 274,20 forint volt a kurzus, „mert tegnap magasan zártunk”.
Molnár Csaba, 2006. augusztus 2. szerda, 10:29
Fotó:

Később tovább erősödött a közös deviza, egészen 274,80 forintig, majd 273,50-ig ment vissza. A forgalom némiképp nagyobb, mint tegnap ilyenkor, azt azonban nem állítják a kereskedők, hogy komolyabb érdeklődés mutatkozna. A régió sem csinál semmit, a zloty stabil.
A kilátásokat illetően a 276 forintos jegyzést tartják erős ellenállásnak felfelé - de korántsem biztos, hogy el is megy eddig a jegyzés -, a másik irányban a 271,50 lehet az alja, közben a 273 forint is erős támasz lehet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK