A BUX index 23 200 ponton, fél százalékkal a hétfői záróérték felett állt néhány perccel a nyitás után. Az OTP részvényekre a kötések 6410-6420 forint között születtek, ami 1,2 százalékos emelkedést jelez. A Mol fél százalékkal drágult, 19 320 forintig.

A Magyar Telekomot már 684 forinton veszik, 6 forinttal a hétfői záróértéke felett. A Richter egyelőre az egyedüli mínuszps blue-chip, 42 125 forinton jár, ez 0,6 százalékos csökkenés.

Az Egis is esik, igaz, csak 95 forintot, 21 600 forintig.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!