A forgalmazás a Concorde 2000, a Concorde Fedezeti és a Concorde Pénzpiaci Alapot érinti, de a tervek szerint a rövidesen induló két új Concorde alapra is ki fog terjedni. A két társaság közötti megállapodás egy hosszú távú együttműködés első lépése. A Generalbroker a megállapodás révén bővíteni tudja szolgáltatásai körét, míg a Concorde első ízben vesz igénybe külső forgalmazót befektetési jegyei nyilvános forgalmazásában. Az együttműködés révén a Generalbroker stabilizálhatja a kisebb befektetési szolgáltatók közötti pozícióját, a Concorde pedig tovább növelheti befektetési alapjainak nettó eszközértékét.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!