Google-rally Amerikában

Erősödéssel kezdték a mai kereskedést a fontosabb amerikai tőzsdeindexek. A Dow Jones 0,1, a Nasdaq 0,2 pluszt ért el pár perc alatt, míg az S&P 500 stagnált a nyitás után. Az egyik legkeresettebb részvény az internetes keresőjéről ismert Google. A társaság papírjai ugyanis március végétől bekerülnek az S&P 500 indexbe, ennek nyomán pedig a befektetők több mint 7 százalékkal hajtották fel a kurzust.
NAPI Online, 2006. március 24. péntek, 16:05
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK