A társaság bérleti díjakból származó bevétele a harmadik negyedévben emelkedett, a nyereséget tekintve viszont az előző negyedév alatt teljesített, alapvetően a megemelkedett értékcsökkenési leírás és kamatkiadás következtében - magyarázza a jelentés. A harmadik negyedévben a bevétel 1,404 millió eurót, a nyereség 328 ezer eurót tett ki. Az év egészére a menedzsment előrejelzése szerint 5,5 millió euró körüli árbevétel, de a korábban jelzett 1,5 millió eurónál alacsonyabb, 1,3-1,4 millió euró körüli nettó nyereség várható.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!