Az euró árfolyama 309,60 és 311,33 forint közötti sávban mozgott szerdán, este 8 óra körül 311 forint körül mozgott az árfolyam, ami 0,4 százalékkal gyengébb szintet jelent a keddinél. A dollárért 0,5 százalékkal kellett több forintot adni szerda este, mint kedden, azaz a bankközi devizapiacon este egy dollárért 276,11 forintot kellett adni a bankközi devizapiacon. A svájci frank jegyzése 286,40 forint körül mozgott szerda este, ami 0,3 százalékkal jelent gyengébb árfolyamot, mint a keddi.
A dollár az euróval szemben minimális, 0,1 százalékos gyengülést mutatott este, ekkor 1,1253 dollárnál járt az eurójegyzés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!