Gyengülésnek indult a forint

A pénteki késő délutáni szintjéhez képest gyengült a forint, míg a dollárral és a svájci frankkal szemben kissé erősebb szinteken mozgott a magyar fizetőeszköz kora délelőtt.
Szabó Zsuzsanna, 2013. június 3. hétfő, 09:49

Az eurót 296,70 forinton jegyezték, a dollárt 228 forintot adtak. A svájci frankkal szemben háromnegyed 10 körül gyengülésnek indult a magyar deviza, 238,70 forintot adtak az alpesi devizáért a pénteki 238,13 forint után. Az euró/dollár kurzusa 1,3011-nél járt a pénteki 1,2992-es szint után.

Hétfőn eurózónás és amerikai PMI adatok jelennek meg, míg délután az USA-ban még feldolgozóipari ISM indexre figyelhet a piac.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK