Az eurót háromnegyed 10 körül 295,71 forinton jegyezték a kedd késő délutáni 295,12 forint után. A dollárral szemben szintén feljebb került a magyar fizetőeszköz, a zöldhasúért 218,62 forintot kértek a keddi 217,43 forint után. A svájci frank szerda délelőtt 240,56 forint körüli szintnél járt, ami nagyjából az előző napi késő délutáni szintnek felel meg. Az eurót 1,3528 dolláron jegyezték.

Ma minden bizonnyal nagy érdeklődéssel várja a piac a Fed nyíltpiaci bizottságának szeptember 17-18-i ülésének jegyzőkönyvét, amelyből fény derülhet arra, mi állt amögött várakozásokkal szembe menő döntés mögött, amelynek értelmében az amerikai jegybank egyelőre nem változtatott a kötvényvásárlási programján. A jegyzőkönyv magyar idő szerint ese 8-kor jelenik meg.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!