A pénteki 296-296,50 körüli szintekről 297 forint fölé emelkedett hétfőn délelőtt az euró jegyzése a devizapiacon. A hét első napján valamivel rosszabb hangulatban indultak a piacok, különösebb negatív hír megjelenése hiányában is. Jelentősebb piacot befolyásoló információ, adat hétfőn nem várható; a kereskedés meglehetőség érdektelenség mellett zajlik. Fél tizenkettő körül az eurót 297,30, a svájci frankot 241,40, a dollárt pedig 223,45 forinton jegyezték, míg az euró/dollár 1,33 alá süllyedt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!