Érdemi hírek és számottevő forgalom nélkül telik a nap a bankközi devizapiacon. A forint átmenetileg gyengült, az euró jegyzése 230,50-ról 231,70-ig emelkedett azt követően, hogy nagyobb tételben vásárolt az egyik piaci szereplő eurót zloty ellenében, és a lengyel deviza magával húzta a magyar fizetőeszközt is. Az euró negyed 12 tájban már újra 231 forint alatt forgott, a dollár egysége 146,70, a svájci franké 141,90 forinton állt, vagyis gyakorlatilag ugyanott, ahol hétfő délután.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!