Egy óra után valamivel 18 650 forintig öntötték le az addig 19 000 forint felett tanyázó Mol árfolyamát, de hamar visszakerült a jegyzés a korábbi szintre, így most 1,25 százalékos emelkedést mutat az árfolyam 19 035 forinton. Két óra előtt néhány perccel a BUX index 0,9 százalékkal állt előző napi záróértéke felett, az OTP 1,6 százalékos pluszban járt, 4080 forinton. A Magyar Telekom 535 forinton stagnál, a Richter 36 900 forinton teszi ugyanezt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!