A múlt pénteki, 253-254 forint között ingadozó euróárfolyamok után szerda délelőtt 252,60-ig süllyedt a kurzus, majd ismét északnak véve az irányt délután már 253,40 körül járt. A dollár gyengült a hét eleji erősödést követően, az euróval szembeni keresztárfolyam az 1,47-es szintet ostromolta. Ezzel párhuzamosan az amerikai deviza forintjegyzése előbb 172 közelébe süllyedt, hogy azután felfelé korrigáljon. Devizapiaci kereskedők szerint csütörtökre és péntekre sem várható jelentős elmozdulás, de január első egy-két hete amúgy is az iránykeresés jegyében szokott telni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!