A dollár és a jen gyengülésével összhangban erősödik a régió alacsony forgalomban - mondta a Napinak Kolba Miklós, az ING devizapiaci üzletágának vezetője, aki a 265-275 közötti sávba várja az euró forintjegyzését. A szakember egyébként a Merrill Lynch tegnapi elemzésének konlúziójában, miszerint a jó hangulat kitartása mellett fél éven belül 240-es szint alá is erősödhet a forint nem sok realitását látja. A dollár 1,5129-es tetőzése után lejött 1,5105-ig az euróval szemben, a svájci frankkal szemben viszont ismét borult a paritás. Egy dollárért így 178,25, míg egy svájci frankért 178,50 forintot kértek csütörtök reggel a bankközi devizapiacon.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!