Az újonnan létrehozott munkahelyek számának dinamikus bővülése segítheti a gazdaság további növekedését, anélkül, hogy a jegybank szerepét betöltő FED gyorsítaná az amúgy elkerülhetetlen kamatemelés ütemét. Az optimista hangulat nyomán három és fél éves csúcson zárták a hét utolsó kereskedési napját az irányadó indexek, az S&P 1222 ponton, a Dow 10940 ponton fejezte be a napot. A Nasdaq 0,6 százalékos emelkedést követően 2071 ponton állt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!