A Synergon Informatika Rt. és alvállalkozói, a spanyol Atos Origin és a Humansoft által 2004 óta támogatott WEM-TGM gázipari alkalmazás folyamatos fejlesztése több részprojektben valósult meg. A 2005 végén lezárult WEM3-as szakasz sikeres tesztüzemét követően a MOL Földgázszállító Zrt. újabb három évre kötött az egész rendszerre vonatkozó terméktámogatási szerződést a Synergonnal. A szerződés kiterjed az alap rendszerre, az alkalmazáshoz kapcsolódó - túlnyomó többségében a Synergon által fejlesztett - kiegészítő szoftver funkciókra, az informatikai infrastruktúrára, valamint a biztonsági és tartalékmegoldásokra - derül ki a társaság közleményéből.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!