Háromszáz forint körül ingadozik az euró

Némi reggeli ingadozás után a forint visszatért a nyitószintjére.
NAPI, 2011. december 7. szerda, 10:17
Fotó: Napi.hu

Az euró kora délelőtt a 300-as szint közelében jár, 10 óra körül 299,75 forinton állt. A dollár/forint árfolyama a kedd délutánihoz képest erősebb szinteken mozog. A zöldhasút 223,31 forinton jegyezték 1,3428 dolláros euróárfolyam mellett. Svájci frank 241,57 forintot a ért délelőtti órákban.

A devizapiacokon visszafogott a kereskedés, a kivárás a jellemző - mondta Ruzsonyi Ákos.  A Commerzbank devizapiaci üzletkötője szerdán 300 forint körüli euróárfolyamra számít, de pozitív pletykák esetén a kurzus a 299 forintos szint alá is benézhet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK