A pozícióra az OTP Bank vezetése Dr. Hárshegyi Frigyest jelölte, aki a vonatkozó engedélyek birtokában 2005. június 1-étől töltheti be ezt a posztot. Ayan 10 éve vezette az OTP Bank által 2004 áprilisában megvásárolt bankot, most vizsgálják annak lehetőségét és módját, hogy megbízatásának lejárta után más fontos területen segítse a Robank további fejlődését és az OTP Bank regionális terjeszkedését - áll az OTP közleményében. Hárshegyi Frigyes nyolc évig volt az MNB alelnöke (1996-ig), utána egyebek közt a CIB vezérigazgató-helyettese is volt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!