Hatalmasat drágulhat az econet - ha lehet vele kereskedni

A BÉT vezérigazgatói határozatban június 28-ig felfüggesztette az econet (Est Média) részvények kereskedését, addig hajtják végre a részvényösszevonást.
NAPI, 2011. június 21. kedd, 07:50
Fotó:

A kereskedés újraindításakor már nem econet, hanem EST MEDIA részvényekkel folyik majd a kereskedés. Az összevonásban minden 10 econet részvényből lesz egy darab EST MEDIA részvény a társaság február 28-i közgyűlési határozata alapján.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK