Helyben járás

Lényegében nem mozdultak el tegnapelőtti záróárukról a New York-i tőzsdék.
NAPI Online, 2007. október 26. péntek, 07:56
Fotó:

Az Egyesült Államok tőzsdéit nemcsak a vártnál rosszabb makroadatok, de a Merrill Lynch újabb, a negyedik negyedben várható, kötvénypiaci eszközeinek további értékcsökkenéséből eredő 4 milliárd dolláros vesztesége is elbizonytalanította. A Dow Jones és az S&P-500 alig látható, a Nasdaq 0,85 százalékos mínuszban állt a kereskedés derekán. A Motorola elemzői várakozásokat felülmúló profit-előrejelzése alig javított a borús képen, azon túl, hogy 4,4 százalékot lendített a vállalat részvényeinek árfolyamán, jelentősen nem változtatott a kereskedés hangulatán. A Dow Jones végül 0,02 százalékkal, 13 671 pontra, a Nasdaq 0,86 százalékkal, 2750 pontra süllyedt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK