Délelőtt 245,50 forintig süllyedt az euró jegyzése a bankközin. E szinten ott ül a hétfejű sárkány, aminek láttán hirtelen fordult az árfolyam, s erőteljes emelkedésbe váltott a kurzus - kommentálta a 245,50-nél belépő euróvevők tevékenységét Geszti Pál, az ING Bank üzletkötője. Az árfolyam 246 fölé került, de ezzel párhuzamosan gyengült a zloty is az euróval szemben. Bár némi korrekciós hangulat érződik a piacon, a trader nem vár tartós és jelentős gyengülést, azaz nem valószínű, hogy 247 forint fölé kerülne az euró egysége. Az amerikai fizetőeszköz gyengült az euróval szemben, a keresztárfolyam 1,3640-re emelkedett, így a dollár forintkurzusa 180,50-re változott, míg a svájci frank egységével 148,80-on folyt a kereskedés.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!