A nagyobb amerikai indexek megtartották a futures-ök által hétfőn elért emelkedésüket. A Dow Jones Ipari Átlag 65 pont emelkedést mutatott röviddel nyitás után, 10 164 ponton állt, az S&P 500-as mutató 7,7 pontos pluszban, 1083 ponton járt. A Nasdaq Composite 21 83 pont, ez 6 pontos emelkedésnek felel meg.

A Dow kompnensei közül az Alcoa részvényei szerepelnek a legjobban, a nyersanyaggyártó társaság papaírjai 1,5 százalékkal drágultak.

A várakozásoknál jobb gyorsjelentést közzétevő Kraft Foods részvényei viszont 1,8 százalékkal esnek, a szintén jó számokkal előrukkoló Merck papírjai viszont egyszázalékos pluszban járnak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!