Közben a forint kis erősödést produkált kora délutánig, így közelebb araszolt heti csúcsához. Az euróval szemben egyébként továbbra is egy fontos szint környékén billeg az árfolyam.

Reggel óta mintegy 50 filléres erősödést produkált a forint az euróval szemben, így a jegyzések a 292-es szintig ereszkedtek. Közben az EUR/USD kurzus továbbra is oldalaz kissé 1,34 felett. A dollárral szembeni forintjegyzések kissé 218 alá buktak, míg a svájci frankl jegyzései 237,7 körül állnak. A forint a mai kis erősödéssel elérte az említett emelkedő trendcsatorna alját és közben a 291,5 körüli további fontos támasz szint is közel van.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!