A Dow Jones ipari átlag 0.49 százalékkal 10 523,56 pontra, az S&P 500 0,39 százalékkal 1193,86 pontra erősödött. A Nasdaq Composite 0,50 százalékkal emelkedve 2056,65 ponton zárt - ezzel a hetedik kereskedési napot fejezte be a pozitív tartományban, ami hat hónapja a leghosszabb rally. Az olajárak ugyan enyhe emelkedéssel zártak, de mégis 50 dollár alatt maradt az irányadó crude; a piac most úgy látja, elmúltak azok az idők, amikor még 100 dolláros olajjal lehetett fenyegetőzni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!