Hogy szerepelhet a CIG Pannónia?

A nagy papírok közül a Molban várható érdemi mozgás, a CIG Pannónia 900 forintról startolhat.
NAPI, 2010. november 8. hétfő, 08:55
Fotó:

Stagnálás várható ma a BÉT-en Králik István a KBC üzletkötője szerint, egyedül a Mol kereskedésében lehet pörgés.  A Mollal kapcsolatban két jó hír is kijött az olaj- és gázmezőivel kapcsolatban. Egyelőre nem látszik, hogy erre rámozdulnának a befektetők, de a nap folyamán lehet érdeklődés emiatt a papírra. A többi nagy papírban ugyanakkor stagnálás várható.
A CIG Pannónia mai tőzsdei kereskedése 900 forinton indulhat. Az üzletkötő szerint a korábbi tulajdonosoknak ezen az árszinten már megéri eladni, igaz, ezt az elidegenítési tilalmak korlátozhatják.
A forint 274 körül ingadozik, változatlan a pénteki záráshoz képest. Az euró/dollár árfolyam 1,3960-ra esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK