A Matáv Rt. 2002. július 1-jén új vezetői ösztönzési részvényopciós programot indított és ehhez kapcsolódóan alaptőkéjét zártkörű tőkeemelés keretében 490 millió forinttal megemelte. Az alaptőke-emelés cégbírósági bejegyzése 2002. augusztus 07-én történt meg. A Matáv a 2002. augusztus 23-án kérelmezte az alaptőke-emelésből származó részvények tőzsdére történő bevezetését. A kérelem teljes körűen tartalmazta a kibocsátás adatait, a kérelemhez pedig mellékelték a cégbírósági bejegyzésről szóló végzést, a módosított alapszabályt és a kapcsolódó dokumentumokat, valamint az értékpapír mintákat is.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!